SHARE THIS:
Link: http://www.alpet.com.al

Alpet Albania, Tirana, Albania

ALPET në Shqipëri rikthehet nën drejtimin dhe manaxhimin e ri si degë e Alpet Turkiye, pjesë e familjes Altinbas Holding Group. ALPET u krijua në vitin 2006 si një degëzim i kompanisë manjate turke ALPET, dhe pjesë e grupit të madh global AltinBas Holding. Që në fillimet e saj shoqëria ndoqi vlerat e kompanisë mëmë, duke ofruar cilësinë e parë në treg për klientët. Sot ALPET nën drejtimin e një bordi të ri aksionerësh, e udhëhequr nën fokusin e cilësisë dhe standartit të lartë të produktit, me një staf profesional të përzgjedhur dhe të trajnuar nga kompania mëmë, ka kënaqësinë të njoftojë lançimin e brandit të mirënjohur të karburanteve ALPET në mbarë Shqipërinë. E përqëndruar tashmë në efiçiencë dhe efektivitet, ALPET arriti të tërheqë ekspertët më të njohur të fushës së hidrokarbureve, dhe të mbledhë rreth saj punonjës të kualifikuar. Falë trajnimeve të herë-pas-herëshme të stafit, ALPET arrin të sigurojë për klientët korrektësi dhe profesionalizëm në shërbim. Fleksibiliteti dhe shpejtësia në ofrimin e shërbimit në pikat e shitjeve me pakicë, dhe profesionalizmi dhe përkrahja e drejtueseve të departamenteve më kryesore të kompanisë, ndihmojnë kompaninë të qëndrojë gjithmonë pranë nevojave të klientëve. Shoqëria është vazhdimisht e angazhuar për të ndjekur hapat e teknologjisë më të fundit në tregtimin e hidrokarbureve, duke përkrahur në çdo nisëm zhvillimet e reja, veçanërisht në mbrojtje të mjedisit. Fokusi i kompanisë për të ardhmen është arritja e perfeksionit në kombinimin e produktit dhe shërbimit në tregun e hidrokarbureve, duke siguruar vazhdimësinë e bashkëpunimit me klientët, dhe rritjen e pranisë në treg. Call: +355 68 80 54 776
read more..

Alpet Albania, Tirana, Albania

Website Info

Category: Energy/Utility
Found: 02.01.2016

Rate!!

Please write a comment:

User ratings