SHARE THIS:
Link: http://www.gulf.al

Gulf Balkans, Tirana, Albania

Sun Petroleum Group is Official Distributor and Forecourt Retail Operator of GULF OIL INTL in the Western Balkans with highest quality fuel and lubricants Me moton tonë “Quality Endurance Passion”, Gulf ofron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë kudo në botë. Gulf u themelua në vitin 1901 nga familja Mellon në kohën e zbulimit të naftës në Texas. Gulf zhvilloi idenë e shitjeve të produkteve me markë duke shitur benzinë në depozita dhe me pompa të shënuara me logon karakteristike të “Diskut Portokalli”. Sot rrjeti shpërndarës i markës Gulf është i njohur dhe operon në më shumë se 100 shtete në Azi, Europë, Amerikën Veriore dhe atë Jugore. Gulf u ble nga Chevron në vitin 1984 dhe më pas kompania përjetoi një rritje dhe zhvillim të qëndrueshëm që vazhdon dhe sot. Gulf është një kompani e fuqishme nafte që përfshin zbulimin, prodhimin, trasportimin, rafinimin dhe marketingun. Një nga hapat e parë vizionarë të Gulf ishte prezantimi i konceptit stacion shërbimi ‘drive-in’ në vitin 1911. Lëvizje të tjera pionere përfshijnë prezantimin e rafinerive të shpimit mbi ujë dhe ato shpërbërëse katalitike. Gulf Oil International (GOI) përdor teknologë të shkëlqyer ndërkombëtarë të cilët sigurojnë prodhimin dhe shitjen e një karburanti dhe lubrifikantëve të cilësisë së lartë në më shumë se 100 vende anë e mbanë botës. Gulf vazhdon të rritet dhe zhvillohet. Eksperienca e fituar dhe teknologjitë e avancuara që përdor e bëjnë Gulf një kompani lider në tregun botëror dhe sigurojnë zhvillimin e tij të qëndrueshëm. Rruga Lord Bajron 15 1029 Tirana Albania Call: +355 4450 20 30
read more..

Gulf Balkans, Tirana, Albania

Website Info

Category: Energy/Utility
Found: 10.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings