SHARE THIS:
Link: http://www.fuqiaebimeve.com

Fitoterapia, Pristina, Kosovo

Fitoterapia - Fuqia e Bimëve Bregu i diellit, Rr. Hyzri Talla, (Në mes qendrës tregtare bregu i diellit dhe qerdhës së arabëve) Mob:+377 44 739 352 Fitoterapia-Fuqia e bimëve është dyqan i specializuar për produkte bio natyrale dhe këshillimore ku mund të merrni këshilla dhe dieta nga Fitoterapeuti i çertifikuar. Bregu i diellit, Rr. Hyzri Talla, Llam.11, nr.1 ( në mes të qendrës tregtare në bregun e diellit dhe qerdhës së arapëve) 10000 Pristina Kosovo Call: +377 44 739 352
read more..

Fitoterapia, Pristina, Kosovo

Website Info

Category: Health/Beauty
Found: 14.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings