SHARE THIS:
Link: http://www.wedding-channel.tv

Wedding-Channel.tv

“Wedding Channel”, televizioni më i ri në Shqipëri. Tashmë është realitet! “Wedding Channel”, televizioni më i ri në Shqipëri. Tashmë është realitet! Në Shqipëri mbërrin televizioni i parë dhe unik në llojin e tij “Wedding Channel”. Një media me transmetim 24 orë me radhë dedikuar ditës më të vecantë, kurorëzimit në martësë të dashurisë suaj të jetës. Po gjithkush që lexon këtë artikull mund të mendojë që po hapet një stacion televiziv për të transmetuar 24 ore në 24 dasma. Në fakt jo - nuk është aspak ashtu! “Wedding Channel” është një media e konceptuar totalisht në mënyrën më profesionale dhe avangardë që mund t’ju kenë parë sytë dëri tani. Supër-cilësi në figurë dhe në zë, i gjithi në formatin HD. Idea është inovatore në koncept dhe një risi për tregun mediatik të tejngopur në vendin tonë me formate të ndryshme televizive. Grupi mediatik po punon prej kohësh për t`u dhurar shqiptarëve anembanë botës në ndihmë me transmetim, livestream në internet dhe digital. Formati televiziv tëpër i rrallë në llojin e tij sigurisht që nuk është shpikur në shqipëri. Teleshikuesit do të kenë mundësi që të ndjekin inserte televizive shumë profesionale të sfilatave me fustane nuserie nga shtëpitë e modës më në zë, në të gjithë botën të cilat tashmë kanë kontrata të rregullta me televizionin tonë. Shqiptarët do të kenë mundësinë të ndjekin nëpërmjet, Wedding Channel dasmat më perfekte të artistëve të famshëm e deri tek njerëzit e thjeshtë. Gjithkush prej jush mund të gjejë veten, mund të huazojë apo mund të krijojë një ide për ditën që e keni ëndërruar kaq shumë. Informacione dhe detaje pafund të servirura me mjaft mjeshtëri dhe profesionalizëm vetëm në ekranin e televizionit “Wedding Channel”. Bizneset e profilizuar që merren me organizime martesash, bare, restorante, hotele, beauty center, agjensi udhetimesh dhe jo vetëm ata..., tashmë kanë një mundësi të artë që nëpërmjet këtij televizioni të mbërrijne më shpejt dhe më të sigurtë tek klientët, duke reklamuar produktet e tyre nëpërmjet ekranit të televizionit më të ri në shqipëri. Shtëpitë e modës ne shqipëri, Kosove, Maqedoni dhe Malin e Zi bashkë me modelet që duan të afirmohen, është momenti i duhur për të qënë gjatë gjithë kohës në ekran. Por suprizat dhe te rejat nuk përfundojnë me kaq. Ne ju premtojme profesionalizëm dhe përkushtim! Çasti i shumëpritur po afron! Wedding Channel.
read more..

Wedding-Channel.tv

Website Info

Category: TV Channel
Found: 19.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings