SHARE THIS:
Link: http://www.skopjecitymall.mk

Skopje City Mall, Skopje, Macedonia

Сè што сакам! Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето. ул. Љубљанска бр.4 1000 Skopje Macedonia Call: 02 325 3990
read more..

Skopje City Mall, Skopje, Macedonia

Website Info

Category: Retail and Consumer Merchandise
Found: 20.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings

Comments