SHARE THIS:
Link: http://kisahku-ceritaku-coretanku.blogspot.com/

Personal Blog - tAk sEmuA yANg kitA iMpikAn kAn tErcApAi

kisah kau dah aku, kisah kita, kisah kita semua! kelapangan waktu menyebabkan ziza rajin untuk berceloteh di sini.. selagi jari mampu menaip baris2 ayat, selagi tu lah jari jemari ini tak kan pernah berhenti untuk menaip saat idea sedang mencurah2 datang kisah kau dah aku, kisah kita, kisah kita semua! kelapangan waktu menyebabkan ziza rajin untuk berceloteh di sini.. selagi jari mampu menaip baris2 ayat, selagi tu lah jari jemari ini tak kan pernah berhenti untuk menaip saat idea sedang mencurah2 datang! hehe Call: <>
read more..

Personal Blog - tAk sEmuA yANg kitA iMpikAn kAn tErcApAi

Website Info

Category: Personal Website
Found: 02.07.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings