SHARE THIS:
Link: http://www.ora-ks.com

ORA - Watches, Pristina, Kosovo

Ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe rregullimin e orëve të dorës nga brende të njohura botërore , për info: www.ora-ks.com Ne jemi N.T.P “ORA” - ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe rregullimin e orëve të dorës. Ne ju ofrojmë orë dore origjinale nga brendet e njohura boterore si: JACQUES LEMANS. DANISH DESIGN. ADORA, ESPRIT, GUESS, PIERRE CARDIN, POLICE, FOSSIL, ARMANI etj. Për produktet e shitura nga ne, ofrojmë 2 vite garancion internacional si dhe mbeshtetje dhe servisim të vazhdueshëm. Ne gjendemi me dyqanet në: 1. Dyqani ORA - Në Pallatin e Rinisë (Afër Route66), Prishtinë 2. Dyqani ORA - Në Albi Mall, Hyrja Veri, Kati2, Prishtinë 3. Dyqani ORA - Në Minimax Shopping center, Arbëri, Prishtinë 4. Dyqani ORA - Në Bliss Center(ish Benaf) përball AAK, Prishtinë 5. Dyqani ORA - Në Qender te qytetit, Rr.Adem Jashari, Gjilan Si dhe dyqanin online www.ora-ks.com , ku ju mund te porositni online dhe porosia ju vjen brenda 2 dite kudo ne Kosove dhe e paguani me para ne dor gjat pranimit te porosise. Për më shumë na kontaktoni në: email: info@ora-ks.com tel: +386 49 657 657 Pallati i Rinisë dhe Sporteve 10000 Pristina Kosovo Call: +38649657657
read more..

ORA - Watches, Pristina, Kosovo

Website Info

Category: Jewelry/Watches
Found: 23.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings