SHARE THIS:
Link: http://www.facebook.com/idepershtepi

Ide për shtepi, Ferizaj, Kosovo

Ne punojmë: nga e hëna deri të dielen: 8:00-19:00 Phone:+377 44 241 141 E-mail: planepershtepi@live.com Viber, whatsapp +37744241141 FALEMINDERIT PËR MBËSHTETJEN Së bashku kemi arritur të krijojmë një hapësir ku diskutojmë, komentojmë dhe njihemi më shumë. Dhe, vazhdojm së bashku... Kosova 70000 Ferizaj Kosovo Call: +37744241141
read more..

Ide për shtepi, Ferizaj, Kosovo

Website Info

Category: Engineering/Construction
Found: 24.08.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings