SHARE THIS:
Link: http://rezidencagjermane.com

Rezidenca Gjermane, Pristina, Kosovo

Jetoni jetën ashtu si e keni paramenduar! Për rezervim & info: +377 (0) 44 100 234 Në kuadër të planit rregullues “Mati 1” – Blloku A11, i projektuar si tërësi, është ndarë në disa zona të cilat janë të destinuara për objekte banimi kolektiv me lokale afariste. Zgjidhja ideore urbane e aprovuar, këtë bllok urban e kufizon me rrugët: “Ndue Përlleshi”, “Shaqir Igrishta”, rruga planifikuar “H”, përbri bulevardit kryesor, rrugës së planifikuar “C”, si qendër për tërë Matin. Vlerat e kësaj zgjidhjeje urbane janë: - Objektet atraktive dhe estetike me formën dhe pozitën e tyre krijojnë sheshe; - Distanca në mes të objekteve ruan intimitetin e banuesve; Ndarja e trotuarit për këmbësorë prej rrugëve automobilistike; - Begatimi i kësaj hapësire me sheshe si dhe ruajtja e ngritja e vlerave mjedisore me të cilat aktualisht disponon Mati 1, duke e krijuar baraspeshën e qëndrueshme midis zonave të ndërtuara dhe atyre të lira; - Mundësia e ndarjes në blloqe më të vogla gjatë projektimit, ndërtimit, menaxhimit dhe mirëmbajtjes së këtij blloku urban; Rr. Enver Maloku p.n. 10000 Pristina Kosovo Call: +377 (0) 44 100 234
read more..

Rezidenca Gjermane, Pristina, Kosovo

Website Info

Category: Engineering/Construction
Found: 15.10.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings