SHARE THIS:
Link: http://kinoteka.mk

Kinoteka

Сакате реклама за вашиот нов веб сајт? Контактирајте ја странава имаме одлични цени. KINOTEKA.mk е првиот и водечки Македонски интернет портал кој е направен со цел да одговори и во исто време да ги задоволи потребите на пошироката македонска јавност, заинтересирана за филмската уметност. Редовните посетители (фанови) на сајтот ќе бидат во тек со најновите случувања од областа на филмот, актерството, режисерството, со еден збор ќе имаат можност од блиска гледна точка да ја доживеат и сфатат религијата на 21 век - Холивуд! Во исто време КИНОТЕКА ќе настојува да ги анализира сите случувања поврзани со и околу филмот, актерите, режисерите, нивните најголеми утки и издигнувања до величественост и слава, а тоа ќе го правиме на еден сосема поинаков начин, каде предност во гледиштето секогаш ќе има реалноста и објективизмот, на сметка на жолтата штампа!
read more..

Kinoteka

Website Info

Category: Website
Found: 15.10.2015

Rate!!

Please write a comment:

User ratings